Hvem og hvad er visionen bag Danish Gallery ? Tilmeld nyhedsbrev, læs om nye tiltag, nye kunstnere mv. Det kedelige - alt det med småt... Hyppigt stillede spørgsmål.... finder du ikke svar på dit, tøv da ikke med at emaile os Lidt om hvad vore kunder siger efter at have handlet hos Danish Gallery Vidste du at din virksomhed kan få fradrag for køb af kunst ? Er du kunstner, og ønsker du at sælge via Danish Gallery ... læs mere her Vi er godkendt af Nets og tager naturligvis imod dankort - nemt og bekvemt Til forsiden Du har 14 dages returret - så hæng maleriet op på din væg, og vurder om det lever op til forventningerne = ingen risiko Besøg os på Facebook, og vind gavekort, deltag i konkurrencer og meget mere... Besøg os på Instagram

  We also ship art out of Denmark. Foreign customers, click here and read more Anmeld din købsoplevelse på Trustpilot, og læs andre tilfredse kunders oplevelse af os

DanishGallery.dk tilbyder betaling via dankort i vores webgalleri.
Nemt, bekvemt og risikofrit for dig som kunde.

At betale med dankort giver øget tryghed for dig. Det faktum at vi tager imod dankort er ensbetydende med, at vi er blevet godkendt af Nets, samt at når du bestiller, vil beløbet først blive trukket fra din konto den dag du modtager din bestilling.

Indtastningen af dine dankortoplysninger foregår desuden krypteret via en sikker server, så du skal ikke være nervøs for misbrug af dine kreditkortoplysninger.Kontrolcifre?

Ved betaling med kort, vil du blive spurgt om dine kontrolcifre, der giver øget sikkerhed når du bruger betalingskort på internettet.

Kontrolcifre er et trecifret tal - typisk de tre sidste tal i en talrække - som er trykt bag på langt de fleste betalingskort ( se illustration )Selvom du ikke har kontrolcifre på dit kort, kan du stadig handle på internettet. Men har du kontrolcifre skal de opgives, når du bliver bedt om det. Epay og Nets tjekker, at oplysningerne om kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre er fra samme betalingskort.