Hvem og hvad er visionen bag Danish Gallery ? Tilmeld nyhedsbrev, læs om nye tiltag, nye kunstnere mv. Det kedelige - alt det med småt... Hyppigt stillede spørgsmål.... finder du ikke svar på dit, tøv da ikke med at emaile os Vidste du at din virksomhed kan få fradrag for køb af kunst ? Er du kunstner, og ønsker du at sælge via Danish Gallery ... læs mere her Vi er godkendt af Nets og tager naturligvis imod dankort - nemt og bekvemt Til forsiden Du har 14 dages returret - så hæng maleriet op på din væg, og vurder om det lever op til forventningerne = ingen risiko Besøg os på Facebook, og vind gavekort, deltag i konkurrencer og meget mere... Besøg os på Instagram Vi samler p tilfredse kunder :)

  

We also ship art out of Denmark. Foreign customers, click here and read more Anmeld din købsoplevelse på Trustpilot, og læs andre tilfredse kunders oplevelse af osDanishGallery.dk tilbyder betaling via ovenstående kreditkort i vores webgalleri.
Nemt, bekvemt og risikofrit for dig som kunde.

At betale med dankort giver øget tryghed for dig. Det faktum at vi tager imod dankort er ensbetydende med, at vi er blevet godkendt af Nets, samt at når du bestiller, vil beløbet først blive trukket fra din konto den dag du modtager din bestilling.

Indtastningen af dine dankortoplysninger foregår desuden krypteret via en sikker server, så du skal ikke være nervøs for misbrug af dine kreditkortoplysninger.