::::: Klik her og hop direkte til Danish Gallery og se flere af denne samt andre billedkunstneres malerier...( www.DanishGallery.dk - moderne galleri online, med salg af malerier / moderne kunst ) :::::
Mit ønske er at skabe værker, der både æstetisk, åndeligt og intellektuelt inviterer beskueren ind i et dynamisk forhold. Dette forsøger jeg at opnå ved at bevæge mig mellem yderpunkter såsom orden/kaos, simplicitet/kompleksitet, forestilling/virkelighed osv.

Min indre verden er mange-facetteret og fyldt med mærkværdige forestillinger og væsener. Desuden er jeg fascineret af sindets beskaffenhed/skrøbelighed og hvad der gemmer sig bag hhv. normaliteten, psykosen og den religiøse oplevelse – og hvordan de tre tilstande spiller sammen.

Værkerne er farve -og motivrige og indeholder stilmæssigt elementer fra kubismen, symbolismen og til tider art-brut/outsider-art-scenen.CV:


Maj 2011: Udstilling sammen med Anna Kornum hos Galleri Claus C, Store Kongensgade 118, København.

Maj 2012: Repræsenteret på den årlige, censurerede kunstmesse Samart i Køge.

April 2012: Fast kunstner hos Galleri Bomhuset, Amagerbrogade 16a, København.

April 2015: Vandt 1. præmien på kunstsitet myartspace.dk og fik dermed en plads på den årlige, censurerede kunstmesse ArtNordic i København.

December 2015: Udstillet på galleri Artkemi, Øster Farimagsgade 15, København.

Januar 2016: Vandt 3. plads i Award Exhibition hos Galleri Oxholm, Pille Allé 15, Frederiksberg. Sidenhen har Oxholm udvalgt 6 værker til deres galleri.

April 2016: Repræsenteret af Galleri Hjorth (Horsens) på Kunstmessen NORTH i Aalborg.

August 2016: Åbnede eget galleri/showroom "Galleri Christian Gundtoft" i Hedehusene.

November 2016: Gruppeudstilling på Galleri Inuit, Ladegårdsgade 6, Aalborg.

November 2016: Udstilling som del af indvielsen af kulturhuset Underwaerk i Svendborg.