::::: Klik her og hop direkte til Danish Gallery og se flere af denne samt andre billedkunstneres malerier...( www.DanishGallery.dk - moderne galleri online, med salg af malerier / moderne kunst ) :::::
At male er for mig en passion. Men det kræver rum til fordybelse, en fordybelse jeg bedst opnår, når jeg ikke er i vante omgivelser.

Jeg finder inspiration ved at opsøge kunstnermiljøer, og gerne til varmere himmelstrøg, hvor vi bor i bjergene og lader os inspirere af den storslåede natur, udelivet, med duftende blomster og krydderier og hvor man lærer den lokale befolknings anderledes sæder og skikke at kende.

Jeg holder meget af farverne i skyggen, jeg elsker kontrasten til det stærke lys, men helt specielt er lyset og stemningen i de sene eftermiddagstimer. Jeg maler stemninger, kærlighed, angst, med speciel tanke for, at den største lykke på et splitsekund kan ændres til en smertelig ulykke. Det gælder sygdom, katastrofer som en tsunami, jordskælv eller terror.

Med mine malerier vil jeg gerne fastholde stjernestunder, eller rettere fortælle at man skal se dem, nyde dem og leve med dem når de er der. Hvis man kan det, får man styrke til at klare de svære stunder.