::::: Klik her og hop direkte til Danish Gallery og se flere af denne samt andre billedkunstneres malerier...( www.DanishGallery.dk - moderne galleri online, med salg af malerier / moderne kunst ) :::::
Mit navn er Dorte Tradsfeldt Trønninge (f. 1958)

Moderne kunst, stærke livsbekræftende farver og mennesker med karisma har altid interesseret mig. Med karisma mener jeg retten til at være anderledes og dermed være sig selv.

Da jeg begyndte at male, var det også de karismatiske mennesker i glade farver, der dukkede op hver gang.

Jeg elsker at lade mig forføre af farverne, og ender som regel med at få et specielt forhold til de personligheder, som dukker op på lærredet.

Inspirationen kommer når jeg har oplevet et nyt lysglimt, en stemning eller en ny udvikling i mit liv.

Jeg bevæger mig vidt omkring, og arbejder også af og til med collager, tryk og billedoverførsel. Men fællesnævneren er altid de stærke farver.


Jeg arbejder som psyke, krops- og helbredsterapeut med egen praksis og forener det at arbejde hjemme med min malerkunst.

Igennem årene har jeg modtaget undervisning på Århus Kunstakademi og har deltaget i mange spændende kurser hos forskellige kunstnere.

Har blandt andet udstillet på Kammilianergårdens Hospice i Ålborg, Brystscreeeningscentret Region Midtjylland, Danske Bank Viby Centeret, Danske Bank Lystrup, Galleri Magenta i Lystrup, Lægerne i Hammel, Lægerne i Langå, Galleri Korsbjerg i Middelfart, Galleri Ålestrup og Djurslands Galleri- og Kunstcenter.