::::: Klik her og hop direkte til Danish Gallery og se flere af denne samt andre billedkunstneres malerier...( www.DanishGallery.dk - moderne galleri online, med salg af malerier / moderne kunst ) :::::
Jeg hedder Gitte Brandstrup og vil gerne invitere dig på en farverig opdagelses rejse igennem mine malerier.

Jeg har malet siden 2009. Jeg startede med at male da jeg blev ramt af alvorlig sygdom som har fået store følger for mig, derfor er lagt mange livsoplevelser ind i mine malerier.

Som inspiration bruger jeg det at være blevet ramt af en sygdom, de store følger der af, sorgerne, glæderne og livet omkring.
Til malerierne bruger jeg akrylmaling som bliver lagt på med spartel, pensel, svamp og vand.

Når jeg starter op på et maleri, har jeg sjældent en ide om det færdige maleri, derimod har jeg historien jeg skal af med.

På alle mine malerier bliver farverne lagt på i mange lag, mange af lagene lader jeg stå åben, så man du vil kunne se flere af farverne i en farve, det giver et godt spil i det færdige maleri. Mine tanker og de fantastiske farver danner vejen til det færdige maleri.

Mit ønske med et færdigt maleri er, at det vække fantasien, det skal skabe undren og tankerne kommer skal på en rejse. Når jeg dette, har jeg opnået mit mål for det færdige maleri.

Gitte Brandstrup


Udstillinger:

Fælles udstilling Århus rådhus

Hjerneskadeforeningen Århus

Harlev bibliotek

Harlev lægehus

Demens cafeen marselisborgcenteret

Alletiders kunst

Søhøjlandets golf ressort

Art nordisk

Hammel neurocenter