::::: Klik her og hop direkte til Danish Gallery og se flere af denne samt andre billedkunstneres malerier...( www.DanishGallery.dk - moderne galleri online, med salg af malerier / moderne kunst ) :::::
Intuition og hjerte er nøgleordene bag min billeder.

- hvilket også er grunden til at jeg ikke er låst fast af en bestemt stilart, men i stedet udfordre og arbejder med min stil og ikke mindst mig selv.

Jeg bruger mine billeder til at fortælle historier – ikke en men flere historier, da et billeder kan fortælle mange forskellige historier alt efter hvilket øje, hjerte og person der kigger på dem.

Mine billeder afspejler mig som person og hvor og hvordan jeg befinder mig i mit liv, men fælles for dem alle er at de er dynamiske og fyldt med humør og følelse.

Jeg inspireres og tiltrækkes af ting i hverdagen som kan være lidt skævt og som lige fanger mit øje og humør. Det kan være alt lige fra mennesker eller et billede, til farver eller bare en tilfældig situation – så længe der er personlighed at spore, så kan der ligge en potentiel historie/billede at vente på at blive fortalt.