::::: Klik her og hop direkte til Danish Gallery og se flere af denne samt andre billedkunstneres malerier...( www.DanishGallery.dk - moderne galleri online, med salg af malerier / moderne kunst ) :::::
Kunst gør også omgivelserne mere spændende, giver dybde og sanselighed.

Et smukt maleri eller en spændende skulptur er en særegen signatur i dit hjem, og jeg hjælper meget gerne med at finde det helt rigtige for dig.

Kunst skal tale til ens sanser og hjerte. Du skal blive grebet….så du ikke helt kan slippe det i dine tanker – så har du fat i noget af det rigtige for dig.

Jeg brænder for det jeg laver, tænker og drømmer i kunst. Fra jeg var helt ung vidste jeg, at jeg en dag ville komme til at arbejde med en form for
kunst. At det så skulle være min egen kunst, er bare et ekstra plus.

Jeg er autodidakt og har ingen forudsætninger, men har hele tiden gjort mig bedre ved LEARING BY DOING, hvilket er mit mantra.

Går du selv med en drøm om at blive udøvende kunstner, og få dine tanker og følelser ud gennem det kreative, så lad mig hjælpe dig. Jeg har nok lavet de fleste begynderfejl, og der er ingen grund til du også laver dem. Jeg deler gerne ud af min erfaring.

Jeg tilbyder selvfølgelig også kurser her i galleriet, det kan være både hold men også enetimer, så du helt kan fordybe dig i processerne sammen med mig. Og bare rolig, jeg guider dig igennem.

Min stil i malerierne er en rå stil med mange lag, struktur, laserens lag, kridt, spartel mm for at give en fantastisk dybde i værket. Jeg tager også meget gerne imod bestillinger.