::::: Klik her og hop direkte til Danish Gallery og se flere af denne samt andre billedkunstneres malerier...( www.DanishGallery.dk - moderne galleri online, med salg af malerier / moderne kunst ) :::::
Min "male-karriere" startede i 1998, hvor jeg kastede mig over en stribe sagesløse lærreder.
Resultatet blev en udstilling hos Galleri Carpe Diem i Viborg i 1999. Efter en mildt sagt overvældende respons, fik jeg mere blod på tanden - eller maling på fingrene... eller hvad man nu siger.
Ihvertfald har jeg siden malet et hav af malerier, som idag pryder væggene i mange hjem og virksomheder vidt omkring.


Jeg forsøger konstant at udfordre mig selv med nye teknikker, og har med tiden udviklet min egen karakteristisk stil med et abstrakt univers - kombineret med naturalistiske figurer. Ofte med en snert pop-art og ind i mellem garneret med et overraskende, provokerende eller humoristisk indslag.


Glade farver og et ofte sprælsk udtryk er en afspejling af et efter sigende ungdommeligt sind og en positiv tilgang til livet.


Siden 1999 udstillinger hos Galleri Carpe Diem i Viborg samt solo-udstillinger i eget lejemål.
Desuden udstillinger hos bl.a. Møldrup Kommune, Vestas Viborg, Bræmer-Jensen/Galleri Randers, Barbaras Skive, Galleri ArtNTime i Finderup + udsmykningsopgaver og vægmalerier hos bl.a. JP Group (Danmark, Tyrkiet og Kina), Emmas Herning og Viborg og et hav af andre virksomheder.
Desuden udlejes nogen af mine malerier ved ArtnTime Kunstudlejning.


Jeg maler ikke meget i sommerhalvåret, hvor jeg foretrækker at være ude i solen. Til gengæld maler jeg helt vildt i efterårs/vinterhalvåret, hvilket gør at jeg ikke går helt i sort pga møgvejret :-)


Tjah... hvad kan jeg ellers sige. Jeg maler fordi jeg ikke kan lade være. Og fordi jeg efterhånden får så meget positiv respons, at det opildner til meget mere. Mit hovederhverv er dog fortsat i reklamebranchen, hvor jeg snakker og skriver og hitter på - som konsulent/tekstmand og konceptmager.