::::: Klik her og hop direkte til Danish Gallery og se flere af denne samt andre billedkunstneres malerier...( www.DanishGallery.dk - moderne galleri online, med salg af malerier / moderne kunst ) :::::
Abstrakt ekspressionisme udtrykt gennem musikalsk visualisering.

Værker der illustrerer de følelser, indtryk og inspiration jeg oplever gennem musikken, er nok den bedste måde at beskrive min maleproces.

Musik har altid fyldt meget i mit liv, hvor jeg helt fra ungdommen spillede trommer i forskellige bands, og guitar og bas på hyggeniveau.
Jeg elsker musik... og meget forskellig musik. Jeg lytter til alt fra klassiske værker til pop/rock og hård metal. Alle genre har hver deres skønhed, styrker og individuelle inspiration på mig.

Da jeg begyndte at male, gik det hurtigt op for mig at musikken var min store inspiration. Når jeg står foran det tomme blanke lærred, i et stille rum, sker der intet. Det er som at kigge ned i den mørke afgrund, hvor angsten og tvivlen på egne evner begynder at rodfæste sig.

Men så snart jeg sætter et stykke musik på, så eksploderer farverne, motiverne, de organiske former og samspillet mellem toner og nuancer inde i hovedet på mig, i en grad så jeg næsten ikke kan vente med at komme farve op på den blanke canvas.

I et samspil af hastige penselstrøg, langsomme kontrollerede bevægelser, maling der bliver slynget uforudsigeligt gennem luften og op på lærredet, nærmest som en dirigent, maler jeg de musikalske værker jeg lytter til, på den måde som de udspiller sig for mit indre øje.

Den sande kunst opstår for mig, når man tør at give slip og lade sig rive med. Til tider er det som om det er musikken der maler igennem mig, og jeg selv blot er et værktøj i udfoldelsen mellem toner og farve. Når man tør at slippe frygten, maler man fra hjertet.

Mit håb er at min kunst kan skabe et rum, hvor glæden slippes fri, bekymringer forsvinder, tanker begynder at vandre og hvor fantasien får lov til at have overtaget, så farve, form og tekstur får frit spil til at udfolde sig individuelt hos beskueren.


- Et par af mine favorit citater, som jeg prøver at male efter:

Art is art. Everything else is everything else – Ad Reinhardt

To me, art is an adventure into an unknown world, which can be explored only by those willing to take the risk - Mark Rothko