::::: Klik her og hop direkte til Danish Gallery og se flere af denne samt andre billedkunstneres malerier...( www.DanishGallery.dk - moderne galleri online, med salg af malerier / moderne kunst ) :::::
Tidligere kostume- og mode designer. Har designet kostumer til mange cirkusrevyer, div. andre revyer, teatre, musicals, tvshows og melodi grand prix igennem mange år. Derudover modetøj og enkelte sofa designs er det også blevet til, før jeg for 15 år flyttede til Mallorca hvor jeg bor og maler.

Mine malerier handler egentlig ikke om Mallorca, men stemningen hernede er meget inspirerende, da her er plads til alle slags individer- ligesom tempoet er langsommere så man kan næsten sige at man når at få sjælen med.

Her er man også i kontakt med næsten alle nationaliteter og der er plads til det hele hvis man selv kan få øjnene op for det.

Da jeg er meget fascineret af lidt "skæve" eksistenser og etniske ansigter har jeg prøvet at brede mig fra karneval hvor mennesket bag masken kan have hemmeligheder og være både mand og kvinde, henover Cubanere der er meget livsbekræftende i deres farveglæde samt andre menneske typer og racer

For mig betyder humoren meget så den er også med i nogle af mine malerier. Blomster er også vigtige og dejlige at male og jeg har dem lige ude på min terrasse som inspiration.