::::: Klik her og hop direkte til Danish Gallery og se flere af denne samt andre billedkunstneres malerier...( www.DanishGallery.dk - moderne galleri online, med salg af malerier / moderne kunst ) :::::
Baggrunden er Arkitektskolen og mange års arbejde med design og grafik.

Jeg har fortolket ønsker og behov og omsat dem til tydelig æstetisk funktion fokuseret omkring dét at fortælle den rette historie med de rette budskaber.

Som billedkunstner er opgaven og udfordringen en anden. Her giver jeg plads til det intuitive, det tilfældige og det ikke-intellektuelle. Her har jeg noget andet at give og noget andet at lære.

Jeg maler ekspressivt og eksperimenterende. Hvert motiv er en situation i livet, der udforskes og tilkæmper sig udtryk og rum.
Ideen definerer komposition og farver, men ofte opstår en kamp mellem virkemidler fra designverdenen og de ekspressive kræfter, der kræver brud på grafiske dogmer for at blive levende.

Det udløser overmalinger, lag og impulsivt frustrerede penselstrøg, der til sidst giver den balance mellem grafisk udtryk, sitrende intensitet og følelsesmæssig mæthed, der bestemmer, at maleriet er færdigt.