::::: Klik her og hop direkte til Danish Gallery og se flere af denne samt andre billedkunstneres malerier...( www.DanishGallery.dk - moderne galleri online, med salg af malerier / moderne kunst ) :::::
Det er undring og nysgerrigheden der driver livet og mine værker.

Arbejder i et symbol/abstrakt sprog. Er inspireret af naturen, teaterliv eller stemninger – og det giver rig mulighed for at veksle imellem mine udtryk – da jeg nemt kan komme til at kede mig, i samme genre.

Det er som at være på rejse i farvernes udtryk i mødet med hinanden – en vidunderlig rejse i alt slags ”vejr” med kaos, fortvivlelse, dybde og ro, hvor der undervejs sker en form for kommunikation mellem indre og ydre verden.

Arbejder eksperimenterende med teknikker og udtryk med akryl på lærred, men anvender også olie og andre virkemidler.

Uddannelse: Har modtaget undervisning i korte og længerevarende forløb på: Fyns Kunstskole. Engelsholm Kunsthøjskole og Århus Kunstakademi samt gentagende kursusforløb hos Billedkunstnerne rundt i landet.

Udstillinger: 18 års erfaring med udstillinger i kunstforeninger og Fællesudstillinger med andre kunstnere. Har haft eget atelier i Kellers Park, Brejning, i 7 år.

Censureret udstilling: Tørring-Uldum Kunstforening i 2009, 2012 og 2014. + H.C. Andersen Festival udstilling, Filosoffen i Odense 2015.