::::: Klik her og hop direkte til Danish Gallery og se flere af denne samt andre billedkunstneres malerier...( www.DanishGallery.dk - moderne galleri online, med salg af malerier / moderne kunst ) :::::
Kunstner Sanne Ø. Nissen (SØN)

Sanne Ø. Nissen (SØN) er en autodidakt og alternativ Skandinavisk multikunstner. Hendes malerier tager udgangspunkt i observationer, tanker og følelser om det ’at være’ i et sen-/postmoderne samfund, hvor alt er under konstant forandring.

For SØN er det et ønske om at fastholde øjebliksbilleder, -tanker og -følelser – dette til trods for at disse øjeblikke kan rumme alt fra: Smerte, kærlighed, længsel, forundring, usikkerhed eller glæde.

Det er ønsket om at huske i en fortravlet hverdag, hvor der sjældent er tid til refleksion – en verden hvor ’man’ higer efter fremtiden og har tendens til at glemme nuet.

SØN har hele hendes liv haft en filosofisk fascination af mennesker og den måde hvorpå vi konstruerer vores virkelighed. Denne fascination begyndte for alvor at blomstre i 2005 under et 2-årigt ophold i Belgien, hvor hun begyndte at sætte ord og pensel på observationer, tanker og følelser.
De kunstneriske udfoldelser er siden hen blevet en fast del af hverdagen.

Kunstneren underviser til daglig blandt andet i visuel kommunikation og psykologi – og bor i Fredericia med sin familie.

Udtrykket er med kunstnerens egne ord: Naiv-emotionalistisk med et socialkonstruktivistisk afsæt.