Hvem og hvad er visionen bag Danish Gallery ? Tilmeld nyhedsbrev, læs om nye tiltag, nye kunstnere mv. Det kedelige - alt det med småt... Hyppigt stillede spørgsmål.... finder du ikke svar på dit, tøv da ikke med at emaile os Vidste du at din virksomhed kan få fradrag for køb af kunst ? Er du kunstner, og ønsker du at sælge via Danish Gallery ... læs mere her Vi er godkendt af Nets og tager naturligvis imod dankort - nemt og bekvemt Til forsiden Du har 14 dages returret - så hæng maleriet op på din væg, og vurder om det lever op til forventningerne = ingen risiko Besøg os på Facebook, og vind gavekort, deltag i konkurrencer og meget mere... Besøg os på Instagram Vi samler p tilfredse kunder :)

     
We also ship art out of Denmark. Foreign customers, click here and read more Anmeld din købsoplevelse på Trustpilot, og læs andre tilfredse kunders oplevelse af os
Danish Gallery sætter en stor ære i at yde en tryg og sikker kunsthandelsplatform for dig som kunde. Dette gør vi bl.a. ved at samarbejde med Nets, og således tilbyde en sikker dankort betalingsløsning, når du handler kunst hos os. Nets har således blåstemplet Danish Gallery, hvilket er medvirkende til din sikkerhed for en god og tryg handel.

Vi hæver desuden først din dankorttransaktion efter du har modtaget din bestilling.

Derudover samarbejder vi udelukkende med dygtige og seriøse kunstnere, hvorfor du kan være sikker på at din bestilling kommer vel og hurtigt frem, samt er af høj kvalitet uden kedelige overraskelser.
Vi sælger naturligvis også udelukkende unikke malerier/værker, hvoraf der kun findes det ene eksemplar. Vi sælger ikke serieproduceret lærredstryk og lignende.

Danish Gallery overholder selvfølgelig ydermere den danske købelov til punkt og prikke. Dvs. du har 14 dages fuld returret, hvis du - imod forventning - skulle fortryde dit køb hos os.

         


Jonas Svendsen Dejligt i ro og mag hjemme fra sofaen at kunne "gå på galleri", og maleriet jeg bestilte var her få dage efter, og var endnu flottere end jeg havde forestillet mig. Har nu bestilt malerier herfra nogle gange efterhånden, og er aldrig blevet skuffet, og fotografierne af værkerne svarer rigtig godt overens med den vare man får i hånden.
Line Frederiksen Nem betaling med dankort, og pengene blev først hævet efter jeg stod med maleriet i hånden som jeg var fuldt ud tilfreds med. Ser bare knaldgodt ud på min væg, så nu skal der spares sammen til næste maleri jeg har forelsket mig i på Danishgallery.dk
Tandlægeklinik, Odense Vi bestilte to malerier til vores reception, hvor kunderne sidder og venter. De har virkelig vækket begejstring, og vi har ikke et øjeblik fortrudt vore køb af malerier hos Danish Gallery.
Advokatbureau, Svendborg Vi var nogle stykker der var lidt tilbageholdende i forhold til at købe kunst på denne måde. Men med de 14 dages returret in mente, skulle det da prøves. Må sige det er dejlig nemt at købe malerier på denne måde, stort og overskueligt udvalg. Er sikker på vi nok skal finde flere værker her.
Rikke Søndergaard Dejlig købsoplevelse hos Danish Gallery. Flinke og søde til at svare på mine spørgsmål, og efter jeg afgav bestilling var der fin opfølgning på mailen, hvor vi fik aftalt hvilken dag jeg ønskede at modtage maleriet. Maleriet kom den ønskede dag og var bare superflot.
Stig Jensen En god oplevelse at købe hos danish gallery. Godt afbilledet, og dejlig med hurtig leverance efter køb. :)
Claus Damgaard Jeg er mega tilfreds og skal nok anbefale Jer til andre. Super måde at købe maleri på. Fik hurtig leveret, og pengene blev først hævet dagen efter. Skal snart have købt et maleri mere - men der er så mange fede at vælge imellem....
Anne Frandsen Tak tak, ikke sidste gang. Dejlig overskuelig hjemmeside, og flot udvalg. Mon ikke de fleste kan finde noget der falder i deres smag her...tror jeg nok :)
Mikkel Hansen Meget fin service, og kompetent rådgivning. Hurtig og problemfri levering. Kunstneren kom endda personligt og afleverede malerierne hos mig.
Line Sørensen Har virkelig forelsket mig i dette koncept - genialt at kunne finde så mange gode kunstnere og deres værker her. Følger løbende 3-4 af de tilknyttede kunstnere her, og har allerede handlet her et par gange uden problemer...
Vi er fuldt ud bevidste om, at nogle ønsker at betragte maleriet hvor det hører hjemme. Altså på en væg...og gerne på væggen i ens eget hjem, for kun på den måde kan man helt vurdere om det lever op til ens forventninger.

Danish Gallery tilbyder derfor 14 dages fuld returret.

Du er derfor i din gode ret til at foretage en bestilling hos os, og efter modtagelsen af dit maleri, hænge det op hjemme hos dig, og så indenfor 14 dage vurdere om du ønsker at beholde det.

Har du fortrudt købet, sender du os blot en e-mail herom, hvorpå vi vender tilbage med adressen hvortil værket skal returneres.

Vi refunderer herpå straks dit fulde betalte beløb til din konto.

Du kan derfor trygt handle hos Danish Gallery, uden at tvivlen skal nage dig, om værket nu også er det rette for dig.